Hirdetés

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala - Ilyen lesz a Batcave

|

Hirdetés

Soha nem volt igazán Batman otthona a Wayne birtok, a kis barlangja (batcave), amit saját maga álmodott meg és rakott össze, már annál inkább. Ráadásul a Batman Superman ellen: Az igazság hajnalában Bruce Wayne (Ben Affleck) hagyta, hogy a ház a idő martaléka legyen. Nem csoda, hogy az emberek alig várják, hogy vethessenek egy pillantást az új búvóhelyre, amit ehhez a filmhez "építettek". Itt egy mutatós concept art hozzá:

00021-ew-bat-cave-concept-art_0
Batman egy ember, egy halandó férfi. Egy világban, amiben olyan vannak, mint a Flash, Aquaman és Superman, szükség van arra a srácra. Érdekes, hogy a képregényekben ő lesz az Igazság Ligájának a vezetője. Nem tudom, hogy ez nálunk, hogy fog működni... viszont az ő embersége is egy eszköz. - Ben Affleck
Jeremy Irons szerint a Batman Superman ellenben Alfrednek még fontosabb szerepe lesz, mint eddig valaha. Batman a legtöbb döntését az ő útmutatása alapján fogja meghozni, és szüksége lesz a segítségére.
050-ewbatman-v-superman_0
Nem elfeledni, hogy premier már jóval a nyári dömping előtt, március 25-én lesz.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.