Hirdetés

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala - Lauren Cohan ikonikus szerepben tűnik fel

|

Hirdetés

Habár a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala megjelenése már csak alig pár hónapnyira van Zack Snyder mégis újabb neveket csatol a színészgárdához. A The Walking Dead egyik sztárja, Lauren Cohan, Martha Wayne, Thomas Wayne felesége, azaz Bruce Wayne anyjának szerepében fog majd feltűnni egy kameó erejéig. Az Entertainment Weekly jelentése szerint Cohan fogja alakítani Martha Wayne-t, de több információt nem közölt a cikk. Csakhogy az IMDb szerint még egy újabb bejelentésre is számíthatunk a közeljövőben, ugyanis a The Walking Dead legújabb szereplője, Jeffrey Dean Morgan Thomas Wayne-t alakíthatja majd. Azt korábban már pletykálták, hogy Morgan feltűnhet a filmben, így viszont már ez is igazolódni látszik. A Wayne szülők felbukkanása nem egy óriási meglepetés, hiszen többnyire egy Supermannel fűszerezett Batman filmre számíthatunk az eddigi információk alapján, de ez nem azt jelenti, hogy nem történnek változások a képregény verzióhoz képest.

hr_The_Walking_Dead_-_Season_Five_19
A nagy vászonra adaptált Batman filmekhez képest egy egészen más karaktert kapunk majd. Ez a Bruce Wayne öregebb, frusztrált, megfáradt és bizonyára megelégelte, azt ahogyan a dolgok mennek a világban. Ebből kifolyólag szüleit, Thomas és Martha Wayne-t már régen elveszítette és csak egy rövid, ám annál jelentőségteljesebb flashback szekvenciában láthatjuk majd az eseményt, amely végleg megpecsételte Wayne úrfi sorsát.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.