Hirdetés

Batman Superman ellen: Az igazság hajnala - Új jelenetek a német TV Spotban

|

Hirdetés

A Warner Bros. Pictures egy vadonatúj nemzetközi TV Spottal bővítette a Batman Superman ellen marketing kampányát, ami néhány új jelenetet is tartalmaz. A stúdió ezzel együtt azt is bejelentette, hogy Németországban már beindult a jegyelővétel és a film 2 órás és 31 perces lesz. Ez a szám persze még változhat hiszen az utómunkálatok még nem értek véget egészen. https://www.youtube.com/watch?time_continue=30&v=3smXZy89moA A Batman Superman ellen - Az igazság hajnala 2016 március 25-én kerül a mozikba, Zack Snyder rendezésében. Fő szerepben Henry Cavill mint Clark Kent/Superman és Ben Affleck mint Bruce Wayne/Batman. További szerepekben még Gal Gadot, Amy Adams, Laurence Fishburne, Diane Lane, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons és Holly Hunter.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.