Hirdetés

Batman Superman ellen: Betekintés a film vizuális trükkjeibe

|

Hirdetés

A Batman Superman ellen - Az igazság hajnalától a kritikusok nem különösebben voltak elhallva és a nézők is szállingóznak már a kifutó félben lévő filmről, ezért a Warner - érzékeltetve, hogy mekkora munka volt a filmben - közzé tett egy diafilm szerű kis videót, amelyen amolyan előtte-utána stílusban láthatjuk, hogy hogyan festett a film a forgatáson és hogyan a vásznon. Fogalmazzunk úgy, hogy a díszletesek szabadságon voltak, ellenben Henry Cavill legalább testi valójában ott volt szinte mindig, amit sem Ben Affleck, sem Gal Gadot nem mondhat el magáról. Tisztában vagyunk vele, hogy az ilyen filmnél elengedhetetlen a sok digitális utómunka, de azért nem lenne rossz, ha Snyder egy kicsit visszavenne ezekből. Az egyik VFX supervisior, Guilleume Rocheron így nyilatkozott a munkájukról.

Rengeteg a digitális utómunka. Doomsday nyilvánvalóan teljes mértékig CGI. Gotham City sem létezik. Technikailag ez rengeteg munka. Művészi szempontból viszont nagyon szerettem a Batman/Superman harcot, mert nem csak egy ikonikus összecsapás, hanem mert vizuálisan is szól valamiről. Szerintem a vizuális effektusok nagyon érdekesen működnek IMAX-ben. A köpenyek, a kosztümök és a digitális karakterek hibátlanok. Ez olyasmi, ami kiemelkedik a munkánkból.
Az Igazság Ligája első részének a forgatása jövő héten kezdődik, hogy jövő ősszel a mozikba kerülhessen. A filmet most is Zack Snyder rendezi, de már David S. Goyer mentesen, Henry Cavill, Ben Affleck és Gal Gadot mellett feltűnik még Jason Momoa, mint Aquaman, Ezra Miller, mint Flash, Ray Fisher Cyborg szerepében, Amber Heard alakítja Mera-t, Atlantisz királynőjét, J.K. Simmons pedig James Gordonként brillírozhat, feltéve ha bírja a tempót a többiekkel. https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=ta9To-tNEPo
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.