Hirdetés

Batman Superman ellen - Fény derült Lex Luthor szerepére

|

Hirdetés

Amikor jövő márciusban a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala a mozikba kerül valódi történelmet írunk hiszen ez lesz az első alkalom, hogy egymásnak feszül a Sötét Lovag (Ben Affleck) és az Acélember (Henry Cavill) a nagyvásznon. Természetesen minden jó szuperhősfilmben kell lennie egy karizmatikus gazfickónak is, Batman és Superman csatáját pedig nem más mint Lex Luthor (Jesse Eisenberg) fűszerezi majd meg. Lex szerepéről eddig nem igazán tudunk mélyebb részleteket, most viszont egy brit mozilánc olyan szinopszist osztott meg, ami fényt derít egy érdekes csavarra. Még most szeretnék figyelmeztetni mindenkit, hogy itt egy igen fontosnak tűnő történet elem kerül leleplezésre, szóval, ha semmit sem szeretnél lelőni magadnak a film megtekintése előtt, akkor inkább hagyd abba az olvasást! SPOILER ALERT!

A várakozásnak vége, nézd meg, ahogy Batman és Superman egymásnak feszülnek a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala című film epikus szuperhős csatájában, ami örökre megváltoztatja mindkettejük életét. Clark Kent nem bízik Gotham rejtélyes maszkos igazságosztójában és Bruce Wayne is kétségekkel néz a földönkívülire, aki majdnem lerombolta egész Metropolis-t. Kettejük között pedig Lex Luthor áll, aki mindenkinél jobban gyűlöli Superman-t, ezért mindkettejüket saját céljai szerint manipulálja. Válassz oldalt: az Acélember vagy a Sötét Lovag? Tudd meg, hogy melyikük győzedelmeskedik a Batman Superman ellen - Az igazság hajnalában.
Az új fordulat természetesen az, hogy Lex Luthor manipulálja Batman-t és Superman-t is egyaránt. Ilyesmiről korábban még nem hallottunk, és amennyiben ez igaznak bizonyul, akkor sincs ötletünk, hogy mégis miként fogja befolyásolni mindkettejüket. A nagy kérdés az, hogy mi lehet Lex végső nagy terve? A pletykák szerint ő az aki megszerzi Zod holttestét Az acélemberben vívott csata után, hogy életre keltse Doomsday-t, annak érdekében, hogy valaki elvégezze helyette a piszkos munkát.
batman-vs-superman-ew-pics-5
A Fortune Magazine egy fikciós írása nemrégiben arról számolt be, hogy az ifjabb Luthor 2000-ben vette át apjától a LexCorp-ot, amit azóta a világ második legnagyobb technológiai vállalatává duzzadt, szorosan a Wayne Enterprises mögött. A cikkben utaltak egy új fejlesztésre, ami arra szolgálna, hogy olyan fenyegetésektől védje meg az embereket, amelyekről még csak nem is tudnak. Néhány héttel később a LexCorp hivatalos weboldala is elindult, ami azt hirdette, hogy a cég új operációs rendszere, a Lex/OS, ami "a világ legprivátabb és legbiztonságosabb rendszere", idén télen válik elérhetővé. Kíváncsiak vagyunk, hogy mindez milyen szerepet tölt be a filmben, lehetséges, hogy arra használják majd, hogy információkat szerezzenek be mindkét szuperhőstől. Azt is tudjuk, de legalábbis sejtjük, hogy a film végére Batman és Superman egyesítik erőiket, hogy megalapítsák az Igazság Ligáját, amelyhez csatlakozik majd Wonder Woman (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Flash (Ezra Miller) és Cyborg (Ray Fisher). Olyan pletykákat is hallottunk már, hogy Lex Luthor a Suicide Squadban is feltűnhet ahol akár folytathatná manipulatív tevékenységeit. Mit gondoltok erről az új fordulatról?  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.