Hirdetés

Batman Superman ellen - Ki győzne Flashék szerint?

|

Hirdetés

Ez a hónap egyértelműen a DC jegyében telik, hiszen Supergirl és Flash közösen kalandoznak, utóbbi egy kis szünet után folytatja kalandjait és lassan szembenéz Zoomal, de a legnagyobb aduász kétségtelenül a vásznakról érkezik, hiszen jövő héten Batman és Superman évek óta várt összecsapására is sor kerül. Most a The Flash színészei véleményezték egy röpke videóban, hogy szerintük ki kerülne ki győztesen a párviadalból: Batman vagy Superman. (Aki mondjuk tisztában van, hogy Grant Gustinnak ki a kedvenc szuperhőse, nem fog meglepődni a színész válaszán). És ugyan a TV-s univerzum teljesen különáll a filmestől, azért a párhuzamos univerzumok talán egyszer lehetővé teszik azt, hogy Gustinék is feltűnjenek Henry Cavillék oldalán valamelyik filmben. A Batman Superman ellenre már kevesebb, mint egy hetet kell várniuk a rajongóknak. https://www.youtube.com/watch?v=cLwhBJ-4RIs A legújabb videóinkért iratkozzatok fel YouTube csatornánkra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.