Hirdetés

Batman Superman ellen - Íme a korhatár besorolás

|

Hirdetés

A nagy Blockbusterek egyik fő jellemzője, hogy PG-13 korhatár besorolásúak, mert ez mindenkinek eladható. A felnőtteket nem riasztja el, nincs meg a félelem, hogy túl komolytalan lenne a film. Viszont teljes nyugalommal ülhet be rá az egész család, mert nincsenek benne brutális jelenetek, vér, káromkodás stb. (Bizonyos szavak megengedettek, de sokszor a gyakoriságuk is meghatározó.) Tehát egyértelműen a legszélesebb közönséget lehet vele elérni. Ahogy korábban az Acélember és a Batman úgy most is marad a legnépszerűbb korhatár. Az indoklás: A Batman Superman ellen tartalmaz intenzív erőszakos jeleneteket és hosszú akciót, valamint némi érzékiséget (szex). Ezek szerint valaki szerencsés lesz a filmben. Ki lesz az Batman vagy Superman? Vagy nem is róluk lesz szó? Talán Wonder Woman csak ezért fog feltűnni a filmben? Akit érdekel, hogy pontosan ez mit tartalmaz, itt utána lehet olvasni. (NC-17-es besorolással nem szoktak filmek moziba kerülni, csak lemezen vagy online lesznek elérhetőek.)  

film_ratings1
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.