Hirdetés

Batman Superman ellen - Mozikba kerül a bővített változat?

|

Hirdetés

Azt már maga Zack Snyder is elismerte, hogy készült egy korhatáros, kibővített rendezői változat a Batman Superman ellen-ből, amely a tervek szerint a DVD/Blu-ray kiadásra kerül fel és fél órával hosszabb a mozikba küldött eredeti filmnél, most viszont ezzel kapcsolatban felröppent egy rendkívül érdekes pletyka. A Heroic Insider meg nem erősített információi szerint a Warner Bros. azt tervezi, hogy a korhatáros változatot is mozikba küldi annak érdekében, hogy a várakozásaiktól elmaradó bevételeket feljebb tornássza. Az újravágáson és kibővítésen átesett, magasabb korhatár-besorolással rendelkező "Ultimate Edition" névre hallgató kiadás értesülések szerint nem csak, hogy hosszabb az eredetinél 30 percnyi játékidővel, de az erőszakos jeleneteket is még erőszakosabban mutatja be. Az illetékesek egyelőre nem kommentálták a gyenge lábakon álló, de korántsem ördögtől való pletykát, így a kiadó/készítők reakciójáig nem tehetünk mást, minthogy eljátszunk a gondolattal: beülnénk még egyszer a Batman Superman ellen vetítésére, ha hazánkban is játszanák a bővített, korhatáros verziót?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.