Hirdetés

Ezeket a Batman Superman ellen posztereket még nem láthattad

|

A Batman Superman ellen: Az igazság hajnala tovább árnyalta az Acélember karakterét, a film végül fel nem használt posztereinek egyike pedig ezt erősíti meg.

Hirdetés

Mielőtt a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala mozikba került, a köztudat a megtestesült jóságként, az igazság jelképeként tekintett a leghíresebb kriptonira, azonban az említett film tovább árnyalta ezt a képet. Nem csak az ikonban mélyen rejlő és a megfelelő pillanatban előtörő dühöt mutatták be, hanem azt is, hogy könnyűszerrel elpusztíthatná a Földet és az emberiség mennyire retteg attól, hogy meddig tart ki az a morális bilincs, amely az idegen Istent mindettől a pusztítástól visszatartja. 

Hirdetés

Valószínűsíthetően emiatt nem használták fel a Batman Superman ellen alábbi plakátjait, mert Superman túlságosan ijesztő rajta és ábrázolása ellentmond mindannak az idilli képnek, amit a megalkotása óta felépítettek róla. Elvégre gondoljunk csak bele: míg a jót legtöbbször a fehérrel ábrázolják, addig a gonoszt a vörössel és a mellékelt posztereken a Denevérember szemei fehéren izzanak, míg Supermané...

Mit gondoltok, valóban emiatt nem használta fel őket a Warner Bros., vagy szimplán csak nem mentek át a marketingesek szűrőjén? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.