Hirdetés

Batman Superman ellen - Rendezői változat is készül?

|

Hirdetés

Zack Snyder már hónapok óta a Batman Superman ellen: Az igazság ligája vágószobájában foglalatoskodik, de két traileren kívül még nem sokat tapasztaltunk ebből, még azt sem tudjuk, hogy milyen hosszú lesz a játékidő. A film producere, Charles Roven a Collidernek nyilatkozva most olyasmit mondott, amitől minden rajongónak biztosan felkúszik majd a szemöldöke a homloka közepéig: a Batman Superman ellen-hez 4 órányi anyagot rögzítettek és Roven szavait alapul véve lehetséges, hogy kapunk egy rendezői változatot belőle:

Nem tudom, hogy megkapjátok-e valaha is a 4 órás változatot, de lehet, hogy jön majd valami, ami ennél egy kicsivel lesz rövidebb.
Zack Snyder 2013-as szuperhősfilmje, Az acélember 2 óra 23 perces lett, viszont a Batman Superman ellen valószínűleg hosszabb lesz, elég csak a karakterek számára gondolni, a 4 órányi anyagnál "kicsivel kevesebb" megállapítás viszont még így sem passzol, hiszen három óránál hosszabbra biztosan nem húznák a filmet, vagyis nem tűnik lehetetlennek az a rendezői kiadás. Ti mire tippeltek?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.