Hirdetés

Batman Superman ellen TV Spot - Superman vs. Batmobile (Frissítve)

|

Hirdetés

A Warner Bros. bemutatott egy vadonatúj, viszont fájóan rövid videót a Batman Superman ellen: Az igazság ligája népszerűsítésének apropójából, amelyben az Acélember a Denevérember hűséges négykerekűjével kerül szembe és pontosan az történik, amire számítanánk. Persze Batman ellövi az azóta mémmé vált mondatát is, így már rögtön két okunk is van megtekinteni a Batman Superman ellen új TV Spotját: Frissítés: megérkezett a második TV Spot is. https://www.youtube.com/watch?v=DMoNUB0O5o4 https://www.youtube.com/watch?v=aUN0F5wKbGE A Zack Snyder rendezésében érkező Batman Superman ellen: Az igazság ligája várhatóan március 24-én jelenik meg hazánkban, egy nappal a világpremier előtt. Remélhetőleg nem tőlünk fog kiszivárogni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.