Hirdetés

Batman Superman ellen - TV Spotokon és poszteren a két titán

|

Hirdetés

Már csak kereken két hónap és szemtanúi lehetünk a két szuperhőstitán összecsapásának. Hogy ez legendás lesz, az továbbra is kérdéses. Mindenesetre a Warner marketingje már most elkezdett gőzerőre kapcsolni, ami anno az Acélembernél már elképesztő méreteket öltött, épp ezért reméljük, hogy itt a bemutatóig a TV Spotokból nem kell összeraknunk a teljes filmet. Most is érkezett rögtön kettő, mellé pedig egy 10 másodperc alatt összedobott, eredetinek még csak a legnagyobb jóindulattal se nevezhető poszter. De nem kívánjuk leírni a Batman Superman ellent előre, hiszen igencsak illusztris szereplőgárda (Henry Cavill, Ben Affleck, Jessie Eisenberg, Jeremy Irons, Amy Adams) verődött össze Zack Snyder mozijához. https://www.youtube.com/watch?v=iUJH43X_Dw4 https://www.youtube.com/watch?v=_peXtNpuIJs

Batman v Superman WhoWillWin Poster
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.