Hirdetés

Batman Superman ellen - Új képek és gigászi költségvetés

|

Hirdetés

Ezúttal a Total Filmet érte az a megtiszteltetés, hogy exkluzív interjúkkal teli cikket hozhatott le a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala filmről, amelyből nekünk most elsősorban a címlap és a mellékelt képek az érdekesek. Ezeken egészen meglepő módon a három főbb szereplő, Batman (Ben Affleck), Superman (Henry Cavill) és Wonder Woman (Gal Gadot) láthatóak: [gallery columns="5" ids="69892,69893,69894,69895,69896"] Figyelemre méltó az a meg nem erősített információ is, amely szerint a Warner Bros. 410 millió dollárt körüli összeget költ a Batman Superman ellenre, ráadásul hasonlóan a Marvelhez és a kétrészes Avengers: Infinity Warhoz, ők is egymilliárd dollár körül szánhatnak a szintén két fejezetesre tervezett Justice League mozira. Jelenleg egyébként a Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken tartja a rekordot a maga 410,6 millió dolláros büdzséjével. Kíváncsiak vagyunk rá, hogy megerősíti-e egyáltalán a kiadó a híreszteléseket és ha igen, mikor.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.