Hirdetés

Batman szerelme is feltűnik a Gotham 2. évadában

|

Hirdetés

A Gotham első évada is bővelkedett a Batman-univerzum jó pár nagy nevében, és nagyon úgy tűnik, hogy a következő erre még rátesz egy lapáttal. A friss értesülések szerint benne lesz Bruce Wayne (egyik) későbbi szerelme, a Natalie Alyn Lind (The Goldbergs) által alakított Silver St. Cloud is, aki egy visszatérő szereplő a képregényekben. És Bruce úrfihoz hasonlóan ő is fiatal lesz még a sorozatban. Ez az évad úgy mutatja be karakterét, mint "a megkapó szépségű, elegáns gothami úrihölgyet", aki szintén elveszítette szüleit. Miután Silver összebarátkozik a fiatal Bruce-szal (a beleszeret szót még mellőzzük), bemutatja őt nagybátyjának, Theo Galavan-nek, akit James Frain (Tudorok, Tron: Örökség) alakít majd. Ő nem mellesleg egy filantróp milliárdos, aki a polgármesteri címre pályázik. A fiú úgy fog rá tekinteni, mint egy apa-figurára, és bármennyire is gyanús karakternek tűnik Theo így első ránézésre, mégis Silverről nyilatkoztak úgy, hogy "sötét cél fogja vezérelni szívét". Galavan-nek lesz egy testvére, Tabitha (a későbbi Tigress), akit Jessica Lucas kelt majd életre. Rajtuk kívül tudunk már néhány állandó figuráról a következő évadból: Lucius Fox (Chris Chalk), Harvey Dent ( Nicholas D’Agosto), Dr. Leslie Thompkins (Morena Baccarin). Továbbá a producerek felvetettek néhány nevet a negatív oldalról is: Clayface, the Mad Hatter, Mr. Freeze, Hugo Strange, Tommy Elliot, valamint a Baglyok Bírósága. Ehhez jön hozzá az előző évadból már megismert, (még) fiatal Joker, és Dustin Ybarra is feltűnik egy gyilkos kannibálként. A Gotham második évada ősszel tér vissza a FOX-on.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.