Hirdetés

Batman: The Killing Joke - Jön az animációs film!

|

Hirdetés

Valószínűleg rengeteg Batman- és képregényrajongó álma válik most valóra, hiszen bár nem élőszereplős módon, de megfilmesítik az egyik legjobb Batman képregényt, ami valaha is létezett vagy létezni fog: a Batman: The Killing Joke-ot. A Warner Bros. a Comic-Con 2015-ön jelentette be, hogy jön a Batman: The Killing Joke animációs film, amely tartalmazni fog egy 15 perces prológust is, amely segít megérteni a történetet és még a keményvonalas rajongóknak is képes lesz újat mutatni. Az 1988-as The Killing Joke (magyarul A gyilkos tréfa) képregényt Alan Moore írta, Brian Bolland rajzolta és egyfajta eredetsztoriként funkcionál Jokernek, láthatjuk Batman és Joker párharcát (elsősorban pszichológiai síkon), valamint az is kiderül, hogy az egykori Batgirl, vagyis Barbara Gordon mitől kényszerült kerekesszékbe.

batman-gyilkos-trefa-00
A szinkronhangokról egyelőre nem beszélt a Warner Bros., de az animációs Batman: The Killing Joke valamikor 2016-ban debütálhat.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.