Hirdetés

Batman: The Killing Joke - Újabb részletek derültek ki

|

Hirdetés

Nagyot dobbant a rajongók szíve, mikor a Warner Bros. a 2015-ös Comic-Conon bejelentette, hogy animációs film készül az egyik legjobb Batman képregény, a The Killing Joke (Gyilkos tréfa) alapján, amit Alan Moore írt és Brian Bolland rajzolt egyfajta eredetsztorit adva ezzel Jokernek. Később jött a hír, hogy mindenki legnagyobb örömére Mark Hamil lesz az őrült bohóc szinkronhangja, ám azóta csend honolt a projekt körül... egészen idáig. A hétvégén zajlott a Wizard World Comic-Con New Orleans városában, ahol a Batman: The Killing Joke producere, Bruce Timm elárulta a közönségnek, hogy mivel a képregény nem elég hosszú ahhoz, hogy egy egész animációs filmet kitegyen, ezért hozzá kellett adniuk további sztorielemeket, hogy egy kicsit felhizlalják. Persze hogy konkrétan mivel egészítették ki a Gyilkos tréfa történetét, azt egyelőre nem kötötte az orrunkra. https://www.youtube.com/watch?v=pQQf0jvZ4-Y Timm azt is bejelentette, hogy a The Killing Joke premierje júliusban, a 2016-os Comic-Conon lesz, ezért várhatóan a DVD és Blu-ray megjelenés már az őszre várható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.