Hirdetés

Batman újabb szövetségese fog bemutatkozni a Titánok harmadik évadában

|

Jól ismert szuperhősnő mutatkozik be a sorozatban.

Hirdetés

A Titánok direktora és operatőre, Boris Mojovski egy Facebookon tartott spontán kérdezz-felelekben megerősítette azokat a korábbi híreszteléseket, miszerint a sorozat folytatásában egy újabb fontos karakter kerül bemutatásra a Batman-képregényekből, méghozzá a legismertebb és legnépszerűbb Batgirl, Barbara Gordon személyében.

Hirdetés

A köpenyes igazságosztó egyik legfőbb bizalmasa, James Gordon felügyelő lánya az 1967-es első feltűnésétől egészen 1988-ig rendszeres szereplő lett Batman képregényeiben, ám az ugyanebben az évben megjelenő Batman: A gyilkos tréfa című történetben a Joker támadása után tolószékbe kényszerült. Kim Yale szerkesztő és John Ostrander író később az információkereskedő Orákulum fedőneve alatt hozták vissza az egykori Batgirlt.

Mojovski természetesen azt nem tisztázta, hogy ki fogja magára ölteni Barbara szerepét, illetve az sem egyértelmű, hogy melyik személyazonosságát látjuk majd a Titánokban (habár a sorozat idővonalát tekintve nagy összegben mernénk fogadni Orákulumra). A kérdezz-felelekből kiderült továbbá, hogy a harmadik évadban visszatérünk Gothambe, ráadásul a rendező-operatőr elmondása szerint a folytatás tónusában az első szezont fogja megidézni a lehető legjobb értelemben, mindezt vegyítve a második felvonás drámai vonalával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.