Hirdetés

Batman Superman ellen: Az Igazság hajnala - Lélegzetelállító az új előzetes! (Frissítve)

|

Hirdetés

Ahogy azt már egy ideje beharangozták, a Warner ma közzétett egy vadonatúj előzetest a jövő év egyik legjobban várt filmjéről, a Batman v Superman: Az igazság hajnaláról, és amint azt várni lehetett, egy minden eddiginél lenyűgözőbb, akciódúsabb és spoileresebb trailert kaptunk, amely nem rest ellőni a film egyik régóta pletykált, és most beigazolódni látszó csavarját sem. Annyi baj legyen, de nem is szaporítanám tovább a szót, nézzétek meg a saját szemetekkel az előzetest. Jó szórakozást hozzá: Frissítés: már szinkronosan is nézhető! Szinkronos: 

Batman Superman ellen - Az igazság hajnala - Szinkronos előzetesAhogy megígértük, itt a 2 óra jöjjön a #BatmanSupermanEllen - Az igazság hajnala új szinkronos előzetese először itt a MozICom! A filmet keressétek március 24-től a mozikban! Epic lesz... Szerző: MozICom, 2016. január 6.
Feliratos: https://www.youtube.com/watch?v=jw04cN2F5GI Eredeti:  https://www.youtube.com/watch?v=fis-9Zqu2Ro
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.