Hirdetés

Batman v Superman: Dawn of Justice - A látvánnyal nem lesz gond

|

Ahogyan Az acélember esetében, úgy a Batman v Superman: Dawn of Justice filmnél is egy jól csengő nevű cég gondoskodik a látványvilágról. Kitaláljátok, hogy kikről beszélünk?

Hirdetés

Olyan portfólióval, mint A Gyűrűk Ura-trilógia, az Avatar és a Bosszúállók felesleges bemutatni a legismertebb, vizuális effektekkel foglalkozó új-zélandi céget, a már sokszor bizonyított Weta Digital csapatát, mégis jó olvasni, ha egy-egy leendő projektjükkel kapcsolatban nyilatkoznak. A Weta szóvivője ezúttal azt jelentette be a Collideren keresztül, hogy ők fognak felelni a Batman v Superman: Dawn of Justice vizualitásáért. Természetesen nem mondhattak többet a titoktartás miatt, de azt lelkesen közölték, hogy nagyon izgatottak a munka miatt.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.