Hirdetés

Batman v Superman: Dawn of Justice - Ilyen a Batwing

|

Hirdetés

Batman és Superman közös filmjében fontos szerepet kap a Denevérember repülő játékszere, a Batwing is, amit bár részben láthattunk az első trailerben, továbbra sem tudjuk, hogyan néz ki pontosan. Ezen a problémán segít most egy fotó a Latino Review tolmácsolásában, amelyen először vehetjük szemügyre közelebbről is a Batwinget:

11200596_920013378056872_2552894952786561316_n
Ha jobban megnézzük a fenti képet és összevetjük a trailerben felbukkanó példánnyal, sok hasonlóságot vehetünk észre, például a hajtórakétákat hátul és a gépfegyvert elől: https://www.youtube.com/watch?v=b_81hm7sWks Pletykaként felmerült az a lehetőség is, hogy a Batwingben talán nem is csücsül ott Batman, hanem a drón technológia legújabb példányáról van szó, amit Bruce Wayne távolról irányít. A Batman v Superman: Dawn of Justice 2016. március 25-én jön, addig be kell érnünk ennyivel. Szerintetek ez a fajta Batwing néz ki jobban vagy az, amit a Sötét lovag: Felemelkedésben láttunk?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.