Hirdetés

Batman v Superman - Új képen a komor Batman

|

Hirdetés

Emlékeztek még azokra az időkre, még 2014 májusából, amikor megkaptuk az első képet Ben Affleckről, a Batman v Superman: Az igazság hajnalából? Szép idők. Idők, mikor mindenki spekulálhatott a jelképről a mellkasán, és hogy vajon mennyire fog a ruha hasonlítani a Frank Miller féle The Dark Knight Returns-os jelmezre. Ma visszatértünk azokra az egyszerűbb időkre, ugyanis Clay Enos fotós kiadott egy új képet Batffleckről, amint a Batmobile előtt áll. Így több mint egy évvel később, egy új kép a Ben Affleck féle Denevéremberről még mindig érdekesség számotokra? Vagy érkezhetne már egy olyan előzetes, melyben hacsak egy pillantást erejéig, de feltűnik az új Flash (Ezra Miller), vagy valaki/valami eddig ismeretlen?

batman-v-superman-dawn-of-justice-ben-affleck
A Batman v Superman: Az igazság hajnala 2016. március 25-én indul útjára, főbb szerepekben pedig feltűnik Henry Cavill, Ben Affleck, Jesse Eisenberg,Gal Gadot, Jeremy Irons, Diane Lane, Holly Hunter, Scoot McNairy, és Laurence Fishburne.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.