Hirdetés

Batman vagy Superman? A gyerekek tudják a választ!

|

Hirdetés

Az utóbbi idők egyik legnagyobb cukisága, ahogy a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala egyik címszereplőjét alakító Henry Cavill az Omaze jóvoltából egy jótékonysági kezdeményezés keretében gyerkőcöket kérdez arról, hogy szerintük ki a jobb, Batman vagy Superman és vajon melyik karakter diadalmaskodna egy összecsapásban? Cavill számított rá, hogy a gyerekszáj kíméletlenül őszinte lesz, de olyan fenomenális válaszokkal is szembesült, amire bizonyára sosem gondolt volna. Hogy mindenkihez elérjen az élmény, készítettünk a videóhoz magyar feliratot is: https://www.youtube.com/watch?v=AZB_QsvLhBE A Batman Superman ellen: Az igazság hajnala március 24-én jelenik meg Zack Snyder rendezésében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.