Hirdetés

Batman visszatér: Michael Keaton ismét eljátszhatja a szerepet a The Flashben

|

Így lett a The Flash a DC Moziverzum legvártabb alkotása.

Hirdetés

Három évtizeddel ezelőtt mutatták be Tim Burton Batman című filmjét, amiben Michael Keaton alakította a címszerepet, és sokak szerint még mindig ő a legjobb az élőszereplős filmek sötét lovagjai közül. Akár egyetért ezzel az állítással valaki, akár nem, Keaton sokat letett az asztalra ebben a szerepben, ezért mindenképp örömteli és nem kevésbé izgalmas, hogy egy jelentés szerint ismét eljátszhatja Batmant a készülő Flash-filmben.

Hirdetés

A The Wrap robbantotta, majd többek között a The Hollywood Reporter is megerősítette a hírt, miszerint a színész korai tárgyalásokat folytat a Warner Bros. stúdióval, hogy újra magára öltse a köpenyes igazságosztó szerepét az Ezra Miller főszereplésével készülő The Flashben. A napokban felröppent híresztelésekkel szemben a Thomas Wayne-féle Batman állítólag már régóta nem szerepel a forgatókönyvben, annak ellenére, hogy Andy Muschietti rendező elmondása szerint a film továbbra is a Villám-paradoxon nevű képregényes történetet veszi részben alapul, helyette ugyanis Keaton Batmanje kaphat kiemelt figyelmet.

Amennyiben sikerül nyélbe ütni a megállapodást (és tekintettel arra, hogy Keaton a mai napig szívesen emlékszik vissza a szerepre, minden esély megvan rá), akkor az általa megformált Batman a DC Moziverzum további alkotásaiban is tiszteletét teheti. Jelentések szerint a multiverzum koncepciót bevezető The Flashben afféle mentorszerepben tetszeleghet Barry Allen számára, azonban a későbbiekben akár a készülő Batgirl-filmben is felbukkanhat, de valószínűleg erről még korai beszélni ezen a ponton.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.