Hirdetés

Batman vs. Superman - Affleck kigyúrta magát

|

Mindenki készül a Batman vs. Superman forgatására, ki-ki máshogy, de az biztos, hogy Ben Affleck vállát hatalmas súly nyomja, hiszen meg kell felelnie a rajongóknak. Úgy tűnik, igyekszik is...

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a Warner Bros. vezére azt nyilatkozta, hogy Batman fáradt és kimerült lesz a Batman vs. Superman (vagy Man of Steel 2) filmben, ez nem jelenti azt, hogy törékeny lenne és ne rendelkezne pár kilónyi izommal. Afflecket ugyanis lefotózták a napokban, amint a lányával sétált és szemmel látható módon a napi 3 órás edzés megtette a hatását, mivel sosem volt ilyen jó kondiban, így már bőven eltudjuk képzelni, hogy méltó ellenfele lehet az Acélembernek vagy bármilyen rosszfiúnak a DC univerzumából. A Batman vs. Superman várhatóan 2015. július 17-én kerül a mozikba Zack Snyder rendezésében és Christopher Nolan produceri felügyeletében, természetesen Henry Cavill is visszatér. Ti mit gondoltok most Affleck szerepéről?

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.