Hirdetés

Batman vs. Superman - Doomsday lesz a főellenség?

|

Miközben folyamatosan kapjuk a Batman vs. Superman castingjához kapcsolódó híreket, egy olyan pletyka is felmerült, ami rögtön a főellenségre utal.

Hirdetés

Az acélember Blu-ray változata november 12-én jelenik meg külföldön, de a Warner Bros. már küldött kópiákat az ismertebb kritikusoknak a múlt héten, ebből ered egy utalás, ami azt feltételezi, hogy Doomsday lesz a Batman vs. Superman, avagy Az acélember 2 főellenfele, akivel Superman és Batman összeakaszhatná a bajszát. A folytatásban láthattok egy a Blu-ray változatból kilopott képet, amely valószínűleg abból a jelenetből származik, mikor Zod tábornok (Michael Shannon) átvette a televízióadások sugárzása felett az irányítást és különböző kriptoni szimbólumokat láthattunk a kódolt adásban, de az is lehet, hogy egy kifejezetten a Blu-ray kiadáshoz szánt intróból való. Egy biztos: a fotón a következő mondatok láthatóak: "We remember those who fell during the Last War. Beware Bertrons curse, for he is named Doomsday." Mit szóltok Doomsday lehetséges feltűnéséhez?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.