Hirdetés

Batman vs. Superman - Egy megfáradt, kimerült Batmant kapunk

|

A Warner Bros. vezérigazgatója, Kevin Tsujihara megosztott néhány információt a Ben Affleck-féle Batman karakterről.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Tsujihara azt nyilatkozta, hogy a Batman vs. Superman filmben - vagy Az acélember folytatásában, kinek hogy tetszik - a Ben Affleck karaktere egy megfáradt és kimerült, de érett Batman lesz, aki egyszerűen belefáradt már abba, hogy évek óta védelmezi Gotham városát. Az igazgató hozzátette azt is, hogy szerinte Ben tökéletes választás a szerepre, illetve remekül illik Zack Snyder elképzeléseihez is, továbbá látta a blogszférában a rajongók lelkesedését a film iránt, tehát azon lesznek minden erejükkel, hogy ne okozzanak csalódást. Mondjuk mindez már Ben korából is leszűrhető volt, de remélhetőleg Zack Snyder egy sokkal drámaibb, komorabb folytatással örvendeztet meg minket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.