Hirdetés

Batman vs. Superman - Jaimie Alexander lesz Wonder Woman?

|

A Thor: Sötét világ egyik szereplője, Jaimie Alexander bújhat a Batman vs. Superman moziban Wonder Woman bőrébe, legalábbis a legutóbbi pletykák és híresztelések szerint.

Hirdetés

Miután kiderült, hogy Az acélember folytatásában, avagy David S. Goyer író szerint a Batman vs. Superman filmben a két legnépszerűbb DC-s hős is felbukkan, sokan abban reménykednek (és rengeteg pletyka is szól róla), hogy más szuperhős is beköszön majd egy-két jelenet erejéig, így kövezve ki az utat az Igazság Ligája mozihoz. Ezúttal a Thor és a Thor: Sötét világ Sif nevű karakterét alakító Jaimie Alexander-t hozták összefüggésbe Wonder Womannel, miután a színésznő Twitteren közzétett egy rajongói képet, amelyen ő látható a szuperhőssé maszkírozva és megjegyezte mellé, hogy remélhetőleg a pletykák igaznak bizonyulnak. Kiderült az is, hogy a hölgy korábban folytatott már tárgyalásokat a Warner Bros. stúdióval a szerepről, ami a Batman vs. Superman során tűnne fel, de állítólag szerződést még nem írt alá. Jaimie mellesleg azt nyilatkozta, hogy ismeri a Batman vs. Superman történetének bizonyos részeit, valamint nagy rajongója Wonder Womannek is. Reménykedhetünk?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.