Hirdetés

Batman vs. Superman - Megkezdődött a forgatás

|

Zack Snyder megkezdte a Batman vs. Superman forgatását, ami egy amerikai foci meccs felvételével indul, az egymásnak feszülő csapatok pedig a Gotham City University és a Metropolis City University.

Hirdetés

A nem több, mint húsz percig tartó felvétel a hétvége folyamán zajlott le a Los Angeles-i Weingart Stadiumban, amelyet egy valódi meccs félidejében vettek fel. A Gotham City University és a Metropolis City University rájuk jellemző mezzel léptek a pályára. Külön érdekesség, hogy a jelenetet maga Zack Snyder, Az acélember folytatásának rendezője vezényelte le, pedig a hasonló "mellékjelenetek" esetében a legtöbb alkalommal a second unit direktor és csapata szokott érvényesülni. Lehet, hogy fontosabb ez a részlet, mint hinnénk? A Batman vs. Superman 2015. július 17-én jelenik meg és majd mindenki visszatér Az acélember stábjából, valamint már az új Batman is megvan Ben Affleck képében.

Update: videó érkezett a forgatásról.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.