Hirdetés

Batman vs. Superman - Megtalálták Nightwinget?

|

A napokban pletykáltunk róla, hogy a Batman vs. Superman során feltűnhet Nightwing is, most pedig egy újabb szóbeszéd már arról szól, hogy ki játszhatná el a karaktert.

Hirdetés

Folytatódik a Batman vs. Superman casting híráradata, ezúttal a közelmúltban pletykált Nightwingről érkezett pár új információ: két egymástól eltérő és állítólag megbízható belső forrás is azt állította, hogy nem más bújhat a hős bőrébe, mint a Csajok sorozatból és a Frances Ha, a J. Edgar, illetve a Lincoln filmekből ismert Adam Driver. Sem a Warner Bros., sem a DC Comics nem reagált a híresztelésre, de ez nem meglepő, hiszen általában nem szoktak közleményt kiadni minden felröppent kósza híresztelés után. A Batman vs. Superman 2015. július 17-én jelenik meg Zack Snyder rendezésében, Ben Affleck és Henry Cavill főszereplésével. Vajon Nightwing is benne lesz?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.