Hirdetés

Batman vs. Superman - Morgan Freeman benne lesz?

|

A mai napot sem fogjuk megúszni az új Batman hírei nélkül, most éppen Morgan Freeman mondta el véleményét Ben Affleck csatlakozásáról és beszélt arról, hogy benne lesz-e a filmben.

Hirdetés

Morgan Freeman napjaink egyik legendája, aki akkor is képes egy film színvonalát megemelni, ha csak pár percre tűnik fel. A Christopher Nolan által dirigált Sötét lovag trilógiában a zseni és feltaláló Lucius Fox bőrébe bújt, éppen ezért a USA Today felkereste és megérdeklődte tőle, hogy mi a véleménye Ben Affleck új szerepéről, illetve viszont láthatjuk-e őt a Batman vs. Superman filmben. Freeman elmondása szerint nem is hallott még erről a hírről, ez az első alkalom, hogy értesül róla, de az első reakciója a "Wow" és a "Sok szerencsét". Mikor megkérdezték a korosodó színészt, hogyan érzi magát Christian Bale gyors pótlásának hírére, Freeman hozzátette, hogy mivel Nolan trilógiában gondolkodott és azt megcsinálta, azt hitte, hogy még évekig nem nyúlnak a Batman jogokhoz, mivel elég friss a dolog. Így viszotn reméli, hogy Ben jól végzi majd a dolgát. Végül, arra is rákérdeztek, hogy ismét feltűnik-e Lucius Fox szerepében, mire ezt a választ kaptuk: "Ha az új filmben feltűnik Lucius Fox karaktere, nem hinném, hogy én leszek az" - felelte, majd folytatta: "Nem úgy tűnik, hogy szívesen kevernék a karaktereket a hasonló volumenű filmekben, ha kicserélik a főszereplőt, akkor valószínűleg kicserélik az összes mellékszereplőt is". Ti hogyan vélekedtek erről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.