Hirdetés

Batman vs. Superman - Új címeket védetett le a Warner Bros.

|

Tisztában voltunk vele, hogy a Batman vs. Superman igazából csak egy munkacím és a Warner Bros. valami sokkalta hangzatosabb nevet talál majd ki a folytatásnak, most az is kiderült, hogy mikre számíthatunk.

Hirdetés

A Fusible értesülései szerint a Warner Bros. több domaincímet is beregisztrált, amit nyilván amiatt tett, hogy rengeteg lehetősége legyen a variálásra és senki ne happolja el előlük a jól csengő neveket, de a domainok listája egyúttal felfedi azt is, hogy esetlegesen milyen nevekre számíthatunk a Batman vs. Superman helyett. A lehetséges megoldásokat és a bejegyeztetett domainnevek teljes listáját a folytatásban találjátok, kíváncsian várjuk a véleményeteket kommentben, hogy nektek melyik tetszik a legjobban.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.