Hirdetés

Batman vs Superman - Új színészeket vettek fel

|

A DC Univerzumban egyértelműen a legjobban várt film a közelgő Acélemberes-Denevéres szösszenet, aminek még nincs megerősítve a pontos címe. Bár címünk még mindig nincs, új stábtagok azért akadnak.

Hirdetés

Lassan két hónapja, hogy bármit is hallottunk volna a DC következő nagy dobásáról. Legutóbb ugyebár kiderült, hogy Jesse Eisenberg lesz Lex Luthor és Jeremy Irons személyesíti meg Alfred szerepét. Most azonban három új embert is szerződtettek, akik tuti, hogy feltűnnek majd valamilyen formában és ezek nem mások, mint Holly Hunter, Callan Mulvey (300: A birodalom hajnala) és Tao Okamoto (Farkas). Sajnos azonban semmilyen információt nem közöltek arról, hogy milyen karaktert is fognak eljátszani vagy hogy mennyire fontos szerephez jutnak majd. Szerintetek milyen karakter szerepébe illenének bele a fenn látható színészek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.