Hirdetés

Batman: Year One - Animáció rendel!

|

Szám szerint ez már nem is tudom hányadik animációs filmje Bruce Wayne barátunknak, de boldogan várjuk az újabb és újabb kalandjait. A Year One minőségi történetmesélésnek tűnik...

Hirdetés

A Frank Miller és Dacid Mazzucchelli által készített Batman: Year One című képregény most szó szerint mozgásba lendül, ugyanis a Warner Bros. személyében berendelte a soron következő animációs filmet, szintén direkt DVD-re és Blu-Ray-re szánva azt. A szinkronhangok között olyan a szakmában nagy nevek tűnnek fel, mint Bryan Cranston (James Gordon felügyelő), Ben McKenzie (Batman), Katee Sackhoff (Sarah Essen) és itt lesz Eliza Dushku (Macskanő) is. A fiatal Bruce Wayne bejárta a világot így élesítve testét és lelkét a tökéletes harc és annak technikáinak elsajátításával. De most, hogy visszatér Gotham City-be meg kell tanuljon összpontosítani legfőbb céljára, hogy világossá tegye az alvilág számára: a város az ő védelme alatt áll. Nyomon követhetjük Batman első próbálkozását az igazságszolgáltatásra álarcos polgárőrként. Eredet történet lesz ez, James Gordon és a Macskanő személyének kialakulásával és Batman megteremtésével. A Batman: Year One az idei Comic-Con-on debütál majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.