Hirdetés

Battle Angel - 2018 előtt semmiképp!

|

James Cameron köztudottan az Avatar második és harmadik részével van elfoglalva, amelyeket 2014 és 2015 időpontokkal szeretne bemutatni, de ezeken kívül is akad még melója bőven!

Hirdetés

Itt van például egy manga-adaptáció, a Battle Angel, amelyre eddig is csak ígéreteket kaptunk Cameron-tól, a Collider magazin pedig megelégelte a várakozást és megkérdezte az ügyről magát a rendezőt. Cameron szerint a következő öt évben semmilyen formában nem tud a szóban forgó angyallal foglalkozni, túlságosan lefoglalja majd őt a két Avatar, de nem szeretné a projektet lepasszolni sem másnak, túlságosan kedveli azt. A rendező elárulta továbbá, hogy legkorábban 2018-ban tudná bemutatni a Battle Angel vászonra adaptált változatát, és hozzátette: a sztori a manga első négy részén alapul majd. A tovább után rövid sztori és egy anime előzetes látható a Battle Angelről.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.