Hirdetés

Battle Angel - Az Avatar folytatások után megvalósulhat

|

James Cameron egyre többet beszél és mentegetőzik a Battle Angel megvalósításával kapcsolatban, legújabban azt hangoztatja, hogy az Avatar folytatások után léphet a megvalósítás útjára.

Hirdetés

Jon Landau producer úr néha ellentmond Cameron rendezőnek, néha igazat ad neki, most éppen arról beszélt, hogy mikor kezdődhetnek meg a vászorna szánt Battle Angel munkálatai. Landau már pedzegette a napokban, hogy az Avatar 2 és 3 után a negyedik rész egyfajta előzmény lenne, most pedig arra tért ki, hogy Yukito Kishiro mangájának adaptációjára egészen 2017-ig kell várni, ugyanis csak és kizárólag az Avatar epizódok után vágnak bele. Cameron tehát további 5 évig nem szeretne és nem is tudna foglalkozni a projekttel, ellenben semmiképpen sem szeretne lemondani a megvalósítás jogáról, tehát parkolópályára rakta. A MovieZine magazinnak adott interjújában Landau kifejtette, hogy szerinte biztosan lesz Battle Angel, mivel ez az egyik kedvenc története, amelyben egy fiatal nő az önmegvalósítás útjára lép, felfedezi értékeit. Landau így fejezte ki magát: "Ez egy olyan film, ami azt a kérdést veti fel, hogy Mit jelent embernek lenni?". Attól emberek vagyunk, ha van szivünk, egy agyunk vagy lelkünk? Minden kérdésre legkorábban 2017-ben kaphatunk választ...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.