Hirdetés

Battle Angel - Cameron összehozza valaha is?

|

A Battle Angel már jó ideje James Cameron tervezetei között hever, és időről-időre annyit hallunk felőle, hogy már javában készítik elő az elkészítését, ám a mai napig nem látott napvilágot semmilyen részlet.

Hirdetés

Az eredetileg Battle Angel Alita névre hallgató adaptációt Yukito Kishiro mangájából szeretné már jó ideje megfilmesíteni, eleddig kevesebb, mint több sikerrel. Tavaly a Collider magazin kérdezett rá a rendezőnél a Battle Angel jelenlegi helyzetére, akkor az Avatar alkotója azt mondta, hogy túlságosan lefoglalja őt a következő két Avatar, de nem szeretné a projektet lepasszolni másnak, mindenképpen nagy tervei vannak vele a jövőre nézve. Most, egy évvel később szinte ugyanott tart a helyzet, csak ezúttal az MTV kérdezte meg szándékairól Cameront, aki elárulta, hogy továbbra is az Avatar 1-2 áll az első helyen, de utána szeretné elkezdeni a Battle Angel munkálatait, és egyáltalán nem szeretné átadni a jogokat másnak. Gyorsan fejben számolva ez azt jelenti, hogy legkorábban 2016-ben tud nekiállni és 2017-18 lesz, mire láthatunk is belőle valamit. A történet egy amnéziában szenvedő kiborg (félig ember, félig gép) lányról szól, aki a múltját keresi, s miután megjavítják, bár hiányosan, továbbra is elveszett emlékei után ered.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.