Hirdetés

Battle: Los Angeles és Source Code poszter

|

Nemzetközi poszter jelent meg Jonathan Liebesman Battle: Los Angeles és Duncan Jones Source Code című filmjéhez. A Battle: Los Angeles főszereplője Aaron Eckhart, míg a Source Code főszereplője Jake Gyllenhaal lesz.

Hirdetés

Jonathan Liebesman Battle: Los Angeles című filmje egy tengerészgyalogos (Aaron Eckhart) történetét meséli el, aki az osztagával együtt az űrlény invázió ellen próbál tenni. A Source Code főszereplője is egy katonatiszt (Jake Gyllenhaal) azzal a különbséggel, hogy ő egy másik ember testében tér magához. Ez után tudja meg, hogy egy bonyolult terv része, aminek a célja, hogy megtudják, ki robbantotta fel a Chicagói vonatot.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.