Hirdetés

Hivatalosan is berendelték a Batwoman pilot epizódját

|

Ráadásul neves rendezőt szereztek az élére.

Hirdetés

Már régóta keringenek hírek azzal kapcsolatban, hogy a Ruby Rose által megformált Batwoman saját sorozatot kaphat, akinek az Arrowverzum legfrissebb crossover eseményében már lehetősége nyílt bemutatkozni a közönség előtt. Összességében látszólag pozitív fogadtatásban részesült a karakter, ugyanis a The CW ma hivatalosan is zöld utat adott a pilot epizódnak, amit Emmy-díjas rendező fog elkészíteni.

Hirdetés

David Nutter leginkább a Trónok harcával kapcsolatos munkásságáról ismert, ahol olyan epizódokat hozott tető alá, mint például a Castamere-i esők, ráadásul az áprilisra kitűzött utolsó évadnál is közreműködött. Nutter egyébként számos ismert tévésorozat pilotját rendezte, amelyek végül egész évados berendelést kaptak (többek között ilyen a Flash és a Zöld Íjász, valamint A mentalista, az Odaát vagy a Smallville).

A sorozat leírása szerint a társadalmi igazságosság iránti szenvedélyével felfegyverkezve a nyíltan leszbikus és magasan képzett harcos, Kate Kane Gotham utcáit járja Batwomanként, hogy megakadályozza a bűnözés újjáéledését. De még ne hívjuk őt hősnek. A kétségbeesetten megmentésre szoruló városban Kate-nek a saját démonjain is úrrá kell lennie, mielőtt Gotham reményének szimbóluma lehet.

A showrunner Caroline Dries (Vámpírnaplók, Melrose Place) lesz, vezető produceri teendőket pedig Greg Berlanti, Sarah Schechter, valamint Geoff Johns látnak el. Amennyiben a pilot elnyerni a vezetőség tetszését, Batwoman az őszi szezonban már a The CW többi szuperhősös sorozatával együtt indíthat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.