Hirdetés

Bay rendezi a Transformers 5-öt?

|

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy egy rakás író dolgozik azon, hogy minél minőségibb legyen az elkövetkezendő Transformers film. Azt is tudjuk, hogy teljesen egyedi ötlettől vezérelve egy kész univerzumot szeretnének kialakítani spin-offal meg mindennel. Azt csak sejtjük, hogy mindez nagy valószínűséggel nem jelent túl sokat a minőséget nézve, ahogy az sem, hogy a dolgok jelenlegi állása szerint Michael Bay visszatérhet az ötödik etap rendezői székébe. Ez nem hivatalos, hiszen a rendező elmondása szerint még semmi sincs letisztázva, ötlete sincs, viszont Spielberggel már leült beszélgetni a Transformers 5-ről, ami azért mégis több a semminél - mindezt a twitteren tette közé, miután több oldal is hivatalos hírként közölte visszatérését. Úgyhogy mindenki fellélegezhet (vagy épp ellenkezőleg, tördelheti tovább az ujjait), még semmi nem dőlt el. Bár lássuk be, amennyi bevételt hozott a konyhára ez a széria, Bay-t nem fogják egykönnyen elengedni. És ki ő hogy nemet mondjon egy valag pénzre? Pláne úgy, hogy mellé készítheti a kis szenvedély-projektjeit (lásd: Pain & Gain, illetve a közeljövőben bemutatásra kerülő 13 óra: Bengázi titkos katonái).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.