Hirdetés

Baywatch - Felbérelték a Förtelmes főnökök rendezőjét

|

Hirdetés

Ezen a héten két rendezőt is bebiztosított magának Dwayne Johnson. Pár napja tudtuk meg, hogy ismét a San Andreas rendezőjével fog dolgozni egy árkád játék alapján készült filmben, a Rampage-ben, most pedig kiderült, hogy a Förtelmes főnökök rendezője, Seth Gordon került a 90-es évekbeli népszerű sorozat, vagyis a Baywatch alapján készülő film rendezői székébe. A több mint 10 éve tervben lépő projekt eredeti rendezője Sean Anders lett volna, az ő helyére érkezett Gordon. A filmben Johnson egy szabálykövető strandőr, aki egy hozzá képest teljesen más elveket követő, lázadó újonccal áll össze, hogy megakadályozzák egy aljas olajbáró terjeszkedését szeretett partszakaszukon. A forgatókönyvet Damian Shannon és Mark Swift írta, akik a Freddy vs. Jason és a Péntek 13 remake-ért feleltek. A nevük nem sok optimizmusra ad okot, de a Freddy vs. Jason-ben is volt egy korrekt önparódia, pont amire a Baywatch-nak is szüksége van. A forgatás 2016-ban kezdődhet - Johnsonnak elég sűrű lesz az időbeosztása jövőre, ugyanis ekkor forgatják majd a Halálos Iramban 8-at és a Rampage forgatása is jövőre kezdődhet, tehát nem lesz hiányunk a színészből 2017-ben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.