Hirdetés

Baywatch - Íme a női esélyesek listája

|

Hirdetés

A Paramount Pictures komolyan számol a Baywatch filmmel, hiszen korábban sikerült már megszerezniük hozzá Dwayne Johnsont és Zac Efront is, azonban a női szerep(ek)re még senkit sem jelentettek be. A casting azonban korántsem állt meg, a producerek gőzerővel keresik a megfelelő színésznőket. A Deadline szerint jelenleg hét jelöltet tesztelnek a legfőbb női szerepre, viszont megjegyzik, hogy a lista később bővülhet és lehet, hogy a rajta szereplő nevek később kisebb szerepekben feltűnnek majd a filmben. A 7 színésznő a következő: Denyse Tontz (All My Children, Az eb és a web), Alexandra Shipp (Anubisz rejtélyes háza, Straight Outta Compton, X-Men: Apokalipszis), Nina Dobrev (Vámpírnaplók, Kamuzsaruk, Egy különc srác feljegyzései), Bianca Santos (Ouija, Happyland, The Fosters), Shelley Hennig (Ármány és szenvedély, Ouija, Teen Wolf), Ashley Benson (Ármány és szenvedély, Spring Breakers, Hazug csajok társasága) és Alexandra Daddario (A nagy svindli, Percy Jackson-filmek, Törésvonal, A törvény nevében). [gallery columns="4" ids="71407,71408,71409,71410,71411,71412,71413"] A Paramountnak viszonylag gyorsan kell döntésre jutnia, hiszen 2016 elején már szeretnének nekiállni a Baywatch forgatásának, amely Dwayne Johnson szerint R-kategóriás lesz, viszont sokkal humorosabb és akcióorientáltabb is, mint a klasszikus sorozat. A rendezést Seth Gordon (Förtelmes főnökök) vállalta el, aki Damian Shannon és Mark Swift (Péntek 13, Freddy vs. Jason) forgatókönyvéből dolgozhatott.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.