Hirdetés

BB8-et szerenáddal lepték meg

|

Hirdetés

A Star Wars: Az ébredő erő mostanra már rengeteg sikert könyvelhet el magának, köztük az új, fura kis droidot, BB8-et. Annyira imádták a nézők, hogy karácsonyra készítettek egy mini verziót belőle, amit a telefonnal lehetett irányítani. Később arról kaptunk híreket, hogy forgalomba hoznak egy életnagyságút is, amivel szintén suhanhatunk majd mindenfele a lakásban. (Az Oscarra is beugrott R2D2 és C-3PO társaságában.) Itthon kevesen ismerik James Cordent, aki tavaly váltotta a közkedvelt Craig Fergusont a The Late Late Show élén, de ezt a halálosan cuki videót nem hagyhatjuk szó nélkül. A The Late Late Show egyik zenésze énekel a kis droidnak: https://www.youtube.com/watch?v=4U2J3ZsKF-k Amúgy Corden jól csinálja, nekem sokkal szimpatikusabb a stílusa, mint mondjuk a két Jimmyé, de elég csak megnézni a legutóbbi Carpool Karaoke videóját Siaval.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.