Hirdetés

Bear Grylls oldalán ezúttal Michael B. Jordan él túl

|

Hirdetés

Visszatérnek Hollywood nagyágyúi, hogy Bear Gryllsszel karöltve bevessék magukat a vadonba, és megmutassák, hogy nemcsak a vörös szőnyegen mozognak otthonosan. Március elején a Discovery Channel műsorán indult a Bear Grylls: Sztárok a vadonban második évada, többek közt a két igazi hollywoodi díva, Kate Hudson és Kate Winslet, az X-Men filmekből ismert James Marsden, az akcióhős Michelle Rodriquez, az Office és a Másnaposok sztárja, Ed Helms és a Creed – Apollo fia címszereplője, Michael B. Jordan főszereplésével. A túlélés mestere sztárok újabb csapatát vezényli a vadonba. Még több izgalom és igazi sztárparádé várja a nézőket, akik megleshetik kedvenceiket, amint legnagyobb félelmeiket próbálják legyőzni a kietlen, néha igazán veszélyes helyszíneken. A sorozatból kiderül, mi történik, ha a híres emberek kimozdulnak a komfortzónájukból, és két napon keresztül fizikailag és szellemileg próbára teszi őket a természet. https://www.youtube.com/watch?v=n76DDxIt3oE A Fantasztikus Négyestől és a Creed – Apollo fia szorítójából egy igazi 48 órás kalandig visz Michael B. Jordan útja, amelyben a szó szerint gyomorforgató, viharos tengeri utazás után Wales zord és hideg tengerpartján kell állnia a sarat és a próbatételeket. A férgek elfogyasztása még a szuperhősöknek is kihívás: a sztár gyermekkorában spagetti tésztát sem fogyasztott szívesen, mert az is erre emlékeztette őt. A visszataszító ételt végül egy homokkal töltött léggömbhöz hasonlította. [gallery columns="4" size="medium" ids="85901,85902,85903,85907,85906,85905,85904"]   Jesse Tyler Ferguson komikus, a Modern család csillaga egyszer csak egy helikopteren találja magát az olasz Alpok felett, az olasz és osztrák határ mentén fekvő úgynevezett Croda Dei Toni csúcsra tartva. Jesse hihetetlen kalandokba keveredik, megtanul hóbarlangot építeni, befagyott vízesésen mászik le, majd Európa legmeredekebb szikláin kell szinte otthonosan mozognia. Új részek hétfő esténként 22:00 órakor. /Discovery Channel/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.