Hirdetés

Beasts of No Nation - Újabb szívbemarkoló előzetes érkezett

|

Hirdetés

A Netflix első saját gyártású filmje a legújabb előzetes alapján minden bizonnyal hatással lesz a nézők lelki világára, hiszen már az első másfél perces anyag csontig hatolóan erőteljes volt érzelmek terén, a képi világ pedig egyszerűen lenyűgözőre sikeredett. A Beasts of No Nation valójában Uzodinma Iweala nigériai író azonos című könyve alapján készült, amely Agu, (Abraham Attah) egy Dél-Afrikai államban dúló polgárháború miatt elárvult fiú történetét követi nyomon. Szülei halála után a helyi hadúr (Idris Elba) szárnyai alá veszi, hogy más árvákkal együtt gerillaharcossá képezze ki. Rendezőként a látványvilág mögött nem más, mint Cary Joji Fukunaga áll, aki elkészítette nekünk az egyedi, sötét, gótikus stílussal megáldott True Detective fantasztikus első évadát is. Nos, ha már Idris Elbát nem láthatjuk James Bond szerepében, ez a film kétségkívül karrierjének egyik kiemelkedő darabja lehet majd. Egyszerűen hipnotikus, ahogyan a családról és a szeretetről beszél, közben pedig csak pszichológiailag próbál hatni a gyerekekre így létrehozva a saját halálosztagát. Kétség kívül érdemes lesz odafigyelni erre az alkotásra. Sajnos hazai megjelenésre kevés az esély, hiszen alig pár mozi kínálatába került be kizárólag az Egyesült Államokban, viszont ez érthető, ugyanis a premier napján, azaz október 16-án a Netflix minden előfizetője megtekintheti majd a filmet. https://www.youtube.com/watch?v=2xb9Ty-1frw

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.