Hirdetés

Beckinsale fegyverben

|

A világ a vámpírokra éhes. Az Underworld új – 3D-ban pörgő – része, Az ébredés a múlt héten került az amerikai mozikba, és nem egyszerűen a toplista első helyére került, hanem minden korábbi előrejelzést meghazudtoló sikert is aratott

Hirdetés

Csupán egy hét alatt több mint 25 millió dollár bevételt hozott – 5 millióval előzte meg saját előző részét, a 2009-es A vérfarkasok lázadásá-t. A nagy siker jelentős részét a 3D és az IMAX mozik aratták le: az IMAX-lánc egymaga 3,8 milliót kaszált, a bevételek 59%-a pedig az ezúttal különösen látványos 3D-s formátum vetítésein gyűlt össze.
Az alkotók természetesen sikerre számítottak, de a nézők lelkesedésének mértéke mindenkit meglepett. Főleg a sorozat főszereplőjét, a harcos vámpírnőt alakító Kate Beckinsale-t.
– A balta kiakasztott – vallotta be nemrégiben a színésznő. – Sokáig tiltakoztam az ellen, hogy egy nagy bárddal kelljen verekednem, biztos voltam benne, hogy az hiteltelen lesz a kezemben. A tűzfegyverekkel rendben vagyok, részemről jöhet bármilyen géppisztoly, és az Underworld-filmekben szokásos pisztolyaimmal magabiztosan bánok, de most kést és bárdot is kellett használnom. Örülök, hogy végül rábeszéltek, és hogy nem nekem lett igazam. /InterCom/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.