Hirdetés

Nyerj páros belépőt a 2018-as Bécsi Comic-Conra! (Lezárva)

|

Idén olyan színészek jönnek a Bécsi Comic-Conra, mint John Noble, Sylvester McCoy és Ernie Hudson, így neked is ott a helyed. Játssz velünk!

Hirdetés

Minden évben hatalmas élmény részt venni a Bécsi Comic-Conon, hiszen ez a megtestesült geek mennyországok egyike. A 2016-os rendezvényen mi is ott voltunk és az ideire is kiutazunk, hiszen olyan színészek lesznek jelen, mint John Noble, David Morrissey, John Ross Bowie, Sylvester McCoy, Ernie Hudson és David Nykl, de a képregényrajongók sem maradnak hoppon, hiszen olyan népszerű írókat hívtak meg a szervezők, mint Neal Adams, Jim Zub, Jim Balent és Donny Cates. Akik a cosplayerekre is kíváncsiak, azok sem fognak unatkozni, hiszen ott lesz Tabitha Lyons, Ivy Doomkitty és a Canvas Cosplay is. 

Hirdetés

Na, kedvet kaptatok már hozzá, hogy részt vegyetek a november 17. és 18. között a bécsi Messe Wien Kongresszusi Központban megrendezésre kerülő eseményen? Ha igen, akkor nem kell mást tennetek, mint megválaszolnotok az alábbi igen egyszerű kérdést, ugyanis a helyesen válaszolók között 2 darab páros belépőt sorsolunk ki: 

Melyik sorozatban nem szerepelt John Noble?

a, Az Álmosvölgy legendája

b, A rejtély

c, Trónok harca

A helyes válaszokat a puliwood@project029.hu e-mail címre várjuk november 13. délig VIECC Nyereményjáték jeligére. A sorsolás másnap, november 14-én lesz, a nyertesekkel privátban vesszük fel a kapcsolatot a belépőjük átvétele kapcsán. Ha nem szeretnél lemaradni az ehhez hasonló játékokról, kövess minket Facebookon. Sok sikert kívánunk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.