Hirdetés

Beetlejuice 2 - Winona Ryder visszatér Lydiaként

|

Hirdetés

Azóta követelik a rajongók, hogy jöjjön ki egy Beetlejuice folytatás, mióta csak megjelent a mozikban 1988-ban. Úgy tűnik, hogy eddig kellett csak várakozni, ugyanis Seth Grahame-Smith forgatókönyvíró  januárban bejelentette, hogy valószínűleg még idén kezdődik a forgatás. Ahhoz nem fér kétség, hogy a rendezői székben ismét Tim Burtont láthatjuk majd, és Michael Keaton is már megerősítette, hogy visszatér a Beetlejuice főszereplőjeként. De a többi színészről (Alec Baldwin, Geena Davis...) eddig nem lehetett sokat hallani egészen mostanáig, ugyanis Winona RyderLate Night with Seth Meyers showban megerősítette, hogy újra Lydia bőrébe bújik.

Szerintem megerősíthetem, mert Tim Burton is mondta egy interjúban. Először ilyen nagy titkolózás volt, majd mikor a sajtónak beszélt a Nagy szemekről, egy interjú során belemondta a kamerába, hogy Igen, rajta vagyunk, és Winona benne lesz. Mit is mondhatnék, ha ő ezt állítja, akkor biztos. De én tényleg nem tudok erről többet, mint mások.
Nincs kizárva, hogy a forgatás még év végén elkezdődhet, főleg úgy, hogy Michael Keaton mégsem lesz benne a Kong: Skull Island-ben. Tim Burton is jelenleg a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei utómunkálatait végzi, illetve nem rég kaptuk a hírt, hogy aláírt a Dumbo élőszereplős remake-jére is, de azt még nem tudjuk, hogy milyen stádiumban áll éppen a produkció. Abban egészen biztosak lehetünk, hogy hamarosan elkezdik a forgatást, még ha nem is rögtön év végén. Seth Grahame-Smith és David Katzenberg rajta vannak a forgatókönyvön, igaz erről részleteket még nem árultak el. Reméljük, hogy Ryderen és Keatonön kívül visszaköszön még valaki a 88-as filmből. A Winona Ryderrel készült Seth Meyers interjút itt láthatjátok: https://www.youtube.com/watch?v=y5l2IK_ywa4  
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.