Hirdetés

Befejeződött A galaxis őrzői harmadik részének forgatása

|

Most már tényleg csak idő kérdése és megkapjuk James Gunn új filmjét.

Hirdetés

Nem volt bukkanóktól mentes az út, de végül csak eljutott a projekt oda, hogy a forgatás is a végére ért. A galaxis őrzői harmadik részéről beszélünk, amely kapcsán maga a rendező osztott meg saját Twitter-oldalán egy képet, amely igazolja, hogy felvették a jeleneteket, most már jöhetnek az utómunkálatok és egyéb finomságok. 

Hirdetés

Azért is olyan nagy szó ez, mert egy pár éve, néhány régebbi tweet és megnyilvánulás miatt Gunn-t kirúgták a projektből, ahonnan ő szépen átkerült a Warnerhez, ahol is elkezdte fejleszteni a Suicide Squad második részét. Mindeközben, ahogyan az ügy elkezdett kisimulni, Gunn-t visszavették Kevin Feige-ék, konstatálva, hogy nem volt ez olyan nagy dolog és amúgy is: senki más nem tud úgy bánni az A galaxis őrzőivel, ahogyan ő. Jelen állás szerint tehát a film 2023. május 5-én fog mozikba kerülni (eredetileg úgy lett volna, hogy még 2020-ban láthatjuk), addig azonban éhségünket a decemberben bemutatásra kerülő The Guardians of the Galaxy Holiday Special fogja csillapítani. 

A sztoriról egyelőre nem tudunk semmit, csupán annyit, hogy a következő Thor-film, a Thor: Szerelem és mennydörgést követően fog játszódni a cselekmény (amiben ugye szintén találkozunk majd az Őrzőkkel). A harmadik rész egyébként bemutat majd várhatóan több új karaktert is, többek között a Will Poulter által megformált Adam Warlockot, aki - kiindulva a képregényekből - akár központi karakterré is válhat hőseink kalandjait illetően. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.