Hirdetés

Befejeződött A hobbit forgatása

|

Peter Jackson tavaly március 11-én kezdte meg hivatalosan a két részes Gyűrűk Ura-előzményfilm forgatását, a munkálatok pedig egészen július 6-ig tartottak. A következő lépés természetesen a vágás.

Hirdetés

Jackson a Facebook-oldalán jelentette be a nagy hírt: "Megcsináltuk! A 266. nap és A hobbit forgatási munkálatainak vége. Köszönet a fantasztikus színészeknek és a stábnak, hogy eljuttattak minket idáig, és persze mindenkinek, aki támogatott minket. A következő lépés a vágószoba. Ó, és a Comic-Con!" A rendezőnek hála a munkálatokat folyamatosan nyomon követhették a nézők, ugyanis rövid videók formájában beszámolt a forgatásról. Kíváncsian várjuk, az utómunkálatok is érdemesek-e a vlog folytatására. A hobbit első részére (Váratlan utazás) 2012. december 14-ig, a másodikra (There and Back Again) 2013. december 13-ig kell várni, kárpótlásul mindkét részt 3D-ben nézhetjük meg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.