Hirdetés

Befejeződött az Insidious 5 forgatása

|

Patrick Wilson pedig ezúttal nem csupán színészként volt jelen.

Hirdetés

Befejeződött az Insidious ötödik felvonásának forgatása - adta hírül a színész-rendező Patrick Wilson (Démonok között) felesége, Dagmara Dominczyk (Utódlás) a Twitteren. A munkálatok hat hetet vettek igénybe, és alighanem igencsak kifárasztották a férfit, hiszen a direktori feladatok ellátása mellett a már jól ismert karaktert, Josh Lambertet is megformálta.

Hirdetés

Mint ahogy az ennyiből is kikövetkeztethető, az új rész a legutóbb 2014-ben feltűnt, paranormális képességeik miatt meglehetősen hányattatott sorsú családra fókuszál. Főleg a különösen tehetséges fiúra, Daltonra (Ty Simpkins - Vasember 2), akinek nem csak adottságával, hanem a felnőtté válás nehézségeivel is meg kell küzdenie. Ám gyaníthatóan a nagyobb problémát a rosszindulatú, és akár gyilkosságtól sem visszariadó természetfeletti entitások fogják jelenteni.

Azt, hogy Rose Byrne (Jexi - Túl okos telefon), Lin Shaye (Keresd a nőt!), Leigh Whannell (A láthatatlan ember), vagy Angus Sampson (A futár) visszatérnek-e, még nem tudni. Az viszont biztos, hogy a forgatókönyvet a bevett szokásokkal szemben nem Whannell vetette papírra, hanem Scott Teems (Gyilkos Halloween) dolgozta ki az ő, és Jason Blum ötletét. A produceri feladatokat pedig Blum, Whannell, James Wan és Oren Peli látják el.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.